Keizersgracht Ray juristen + advocaten
Wij kunnen u daarmee nog beter van dienst zijn!

Het jaar 2023 is goed begonnen voor het Keizersgracht-team.
We hebben een paar mooie ontwikkelingen kunnen realiseren die vanaf 2023 tot voltooiing komen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn!

Allereerst is ons bedrijf definitief samengevoegd met het kantoor van Ray Advocaten B.V..
U zal dat ook gaan zien aan de nieuwe naam: vanaf 2023 gaan we namelijk verder onder de naam Keizersgracht Ray juristen + advocaten.

Het Keizersgracht-juristenteam is met deze samenvoeging uitgebreid met advocaten.
Op dit moment is daardoor alle kennis in huis om u vanuit Keizersgracht Ray zowel adviserend als procederend te begeleiden.
Een jurist mag bij de kantonrechter procederen in arbeids- en huurzaken of in geval van conflicten met een belang tot € 25.000,–.
Een advocaat is bevoegd om procedures te voeren (bij de rechtbank) met een financieel belang vanaf € 25.000,– en om hoger beroep in te stellen bij bijv. een Gerechtshof.
Het “vroegere” Keizersgracht Juristen was – in geval van “advocaten”-zaken – genoodzaakt om zaken uit te besteden binnen haar netwerk.
Vanaf nu is dat niet meer nodig en blijft uw dossier in vertrouwde handen.

Een ander belangrijk nieuwtje is dat een bekend gezicht van het Keizersgracht-team, mr. Frank Groenendal, op 26 januari 2023 is beëdigd tot advocaat.
Een mooie nieuwe uitdaging, waarbij het advocaten-team meteen een goede uitbreiding heeft.
Mr. Frank Groenendal start vanaf maart 2023 met de Beroepsopleiding en zal daarnaast zijn werkzaamheden uitvoeren, zoals u gewend bent.

Ten slotte hebben we bij onze eigen kantoorlocatie, een Kenniscentrum geopend.
In een prettige en toegankelijke sfeer willen we – naast de online kennis-sessies – in 2023 vanuit dit Kenniscentrum starten met lezingen.
We houden u uiteraard op de hoogte van onze bijeenkomsten.
Geeft u de voorkeur aan online sessies? Dan kunt u gewoon rekenen op de periodieke kennissessies die online door onze juristen en advocaten worden gegeven.

De eerstvolgende online sessie is op 17 februari 2023. Meld u zich vooral aan als u bijgepraat wil worden over de laatste actualiteiten in het vastgoed- en huurrecht. Dat kan via jurist@keizersgrachtray.nl en we sturen u de link waarmee u kunt deelnemen.

We zien ernaar uit om in 2023 weer uw juridische partner te zijn!
Bel/mail gerust in geval van vragen. Ons team staat voor u klaar.