Keizersgracht Juristen

Wij bieden uw bedrijf of instelling een dienstenpakket, waarmee u een “eigen” juridische afdeling in huis haalt.
Rechtshulp AbonnementenContact opnemen

Keizersgracht Juristen te Heerlen

In 1987 werd het bedrijf opgericht aan de Keizersgracht te Eindhoven. Vanwege de groei werd in 1995 de nostalgische carré boerderij “Hoeve de Bek”, welke dateert uit 1796, aangekocht. In deze sfeervolle ambiance zijn Keizersgracht Juristen ruim tien jaar gehuisvest geweest.

In 2005 verhuisden de juristen voorlopig een laatste maal naar een modern kantoorpand gelegen naast “Hoeve de Bek” aan de Akerstraat 140 te Heerlen. Een nieuw pand bleek noodzakelijk gezien de groei van Keizersgracht Juristen.

Het pand heeft de beschikking over een zeer ruime ontvangsthal, drie grote spreekkamers, een seminarruimte, een bedrijfsrestaurant dat plaats biedt aan 50 personen, een lift, twee grote vergaderruimten, een groot aantal werkplekken alsmede een ondergrondse garage.

Cliënttevredenheid 

Met trots kunnen wij verder melden dat uit ons cliënttevredenheidsonderzoek naar voren is gekomen dat 97% van onze cliënten Keizersgracht Juristen een hele dikke voldoende geeft!

Bij dezen danken wij u allereerst voor uw medewerking aan ons onderzoek want alleen op die manier kunnen wij onze kwaliteit meten. Voorts bedanken wij u oprecht voor het in ons gestelde vertrouwen. Mede dankzij u hebben wij deze fantastische score weten te behalen!

Eén van onze Juristen spreken?

Juridisch advies nodig of wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op.

Telefoon

045 574 0303

Adres

Kantooradres:
Minderbroederssingel 52 
6041 KK Roermond