Keizersgracht Ray

Keizersgracht Ray

Een abonnement op juridische dienstverlening. Dat is het geheim achter Keizersgracht Ray.

In 1987 zijn Iny en Wim Engels in Eindhoven aan de Keizersgracht van start gegaan met hun juridische praktijk. Dit verklaart meteen de naam Keizersgracht Juristen.

Daarnaast had men een grote kantoorauto. Omdat het klantenbestand vanaf het begin landelijk was, werd menige ondernemer op deze wijze bezocht!

In 1993 verhuisde het bedrijf naar Heerlen en in 2020 opende een nieuwe vestiging in Roermond.

Het principe van het juridisch abonnement is uiterst eenvoudig en is bedoeld voor de ondernemer! Deze betaalt jaarlijks een vast bedrag voor het abonnement gerelateerd aan zijn aantal werknemers. Voor dit bedrag kan de ondernemer zijn ‘eigen’ jurist onbeperkt telefonisch raadplegen.

Tevens kan hij beschikken over door Keizersgracht Ray opgestelde en ondertekende betalingssommaties om zijn onwillige debiteuren aan te sporen alsnog tot betaling over te gaan.

Contracten en overeenkomsten (tot maximaal 5 pagina’s) worden door de jurist gratis gescreend en indien de jurist werkzaamheden dient te verrichten (bijvoorbeeld het opstellen van contracten en het voeren van procedures) dan geschiedt dit tegen een sterk gereduceerd uurtarief.

Bovendien ontvangt de abonnee periodiek onze Nieuwsbrief met daarin vele nieuwe ontwikkelingen en wetenswaardigheden op juridisch gebied.

Het concept is de afgelopen 30+ jaren voortdurend aangepast en verfijnd.

Immers: Keizersgracht Ray blijft naar de ondernemer luisteren!

Cliënttevredenheid 

Met trots kunnen wij verder melden dat uit ons cliënttevredenheidsonderzoek naar voren is gekomen dat 97% van onze cliënten Keizersgracht Juristen een hele dikke voldoende geeft!

Bij dezen danken wij u allereerst voor uw medewerking aan ons onderzoek want alleen op die manier kunnen wij onze kwaliteit meten. Voorts bedanken wij u oprecht voor het in ons gestelde vertrouwen. Mede dankzij u hebben wij deze fantastische score weten te behalen!

Het Rechtshulp Compleet Abonnement

Een ”eigen” juridische afdeling in huis!

Telefoon

045 574 0303

Adres

Kantooradres:
Minderbroederssingel 52
6041 KK Roermond