Keizersgracht Juristen

Wij bieden uw bedrijf of instelling een dienstenpakket, waarmee u een “eigen” juridische afdeling in huis haalt.
Rechtshulp AbonnementenContact opnemen

Keizersgracht Juristen : 34 jaar geleden gestart met een unieke formule

Een abonnement op juridische dienstverlening. Dat is het geheim achter de nog steeds groeiende Keizersgracht Juristen.

In 1987 zijn Iny en Wim Engels in Eindhoven aan de Keizersgracht van start gegaan met hun juridische praktijk. Dit verklaart meteen de naam Keizersgracht Juristen.

Daarnaast had men een grote kantoorauto (zie foto). Omdat het klantenbestand vanaf het begin landelijk was, werd menige ondernemer op deze wijze bezocht!

In 1993 verhuisde het bedrijf naar Heerlen alwaar het nog steeds gevestigd is in een modern kantoorpand gelegen aan de Akerstraat 140.

Het principe van het juridisch abonnement is uiterst eenvoudig en is bedoeld voor de ondernemer! Deze betaalt jaarlijks een vast bedrag voor het abonnement gerelateerd aan zijn aantal werknemers. Voor dit bedrag kan de ondernemer zijn ‘eigen’ jurist onbeperkt telefonisch raadplegen.

UW JURIDISCHE PARTNER SINDS 1987

Tevens kan hij beschikken over door Keizersgracht Juristen opgestelde en ondertekende betalingssommaties om zijn onwillige debiteuren aan te sporen alsnog tot betaling over te gaan.

Contracten en overeenkomsten (tot maximaal 5 pagina’s) worden door de jurist gratis gescreend en indien de jurist werkzaamheden dient te verrichten (bijvoorbeeld het opstellen van contracten en het voeren van procedures) dan geschiedt dit tegen een sterk gereduceerd uurtarief.

Bovendien ontvangt de abonnee periodiek onze Nieuwsbrief met daarin vele nieuwe ontwikkelingen en wetenswaardigheden op juridisch gebied.

Het concept is de afgelopen 30 jaren voortdurend aangepast en verfijnd.

Immers: Keizersgracht Juristen blijft naar de ondernemer luisteren!

CONTACT OPNEMEN

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

14 + 14 =

Kantooradres

Minderbroederssingel 52
6041 KK Roermond

Gegevens

+31 45 574 0303
jurist@keizersgracht.nl

Telefoon

045 574 0303

Adres

Kantooradres:
Minderbroederssingel 52 
6041 KK Roermond